Turunçova'nın Tamamı Sulanacak

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Kapıçayı Barajı kapalı sistem sulama suyu projesi kapsamında Akçay-Göksu Deresi arasında eksik kalan iki bin metrelik borunun tamamlanmasının ardından Turunçova'nın tümünün sulanacağını bildirdi.

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi ve muhtarların sorunlarını dinledi.

Finike Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Sarıoğlu, 5 yıldır ilçede güzel işlere imza attıklarını, yapılan tüm çalışmaların güç birliği içinde gerçekleştiğini, bu birlik ve beraberliğin devamıyla daha birçok güzel hizmete imza atacaklarını söyledi.

Çalışmaları planlarken aciliyet, eldeki imkanlar ve en fazla verimi hedeflediklerini belirten Sarıoğlu, "Şu dönemde yapılan hizmetler, hiçbir dönemde olmadı. İleride anıldığı zaman hayır dualarını alsak bizim için yeterli. Burada olan, olmayan arkadaşlara herkese yapılan hizmetler noktasında teşekkür ediyorum. Afyon'da yaptığımız eğitim kamplarının amacına ulaştığını düşünüyorum. Çoğu ilçelerde belediye başkanları, kendi meclis üyeleriyle anlaşamıyor. Bizler muhalefet partili meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla hiçbir sorun yaşamadık." dedi.

Kapıçayı Barajı'nın kapalı sisteme alınması ile tüm Turunçova Ovası'nın sulanacağını kaydeden Sarıoğlu, projede ödenek yetersizliği nedeniyle iki bin metrelik borunun döşenmediğini, bu işinde bir an önce tamamlanması için çalıştıklarını vurguladı.

Sarıoğlu, konuşmasının ardından muhtarların taleplerini dinledi ve sorularını yanıtladı.

Kaynak: AA