Büyükşehir VOTAŞ Yerleşkesini Asfaltladı

Van Büyükşehir Belediyesi, Van Hayvancılık İşletmeleri Anonim Şirketi (VOTAŞ) yerleşkesinde asfalt çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılığa verdiği desteklere bir yenisini daha ekleyerek, 4 bin dönüm üzerine kurulu bölgenin en büyük yatırımlarından olan VOTAŞ’a destek oldu. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu’nun talimatları ile VOTAŞ’ın daha önce toprak olan yolu, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekiplerince asfaltlandı.

Asfalt çalışmasından dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden VOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman, işletmeyi devraldıklarından bu yana Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu ve Genel Sekreter Mustafa Yalçın’ın kendilerine yakın ilgi ve alaka gösterdiğini söyledi.

VOTAŞ’ın Van halkına mal olduğunu ifade eden Karaman, şöyle konuştu:

"Sayın Valimizin talimatı ve Büyükşehir Belediye yönetiminin tasarrufu ile VOTAŞ yerleşkesinde asfaltsız yolumuz kalmadı. Büyük bir yerleşkeye sahip VOTAŞ’ta yolların bozukluğu çalışmalarımızda sorun oluşturmaktaydı. Özellikle ağır tonajlı araçların geçişleri sırasında yollarımızda zaman zaman çökmeler yaşanıyordu. VOTAŞ’ın yıllardır devam eden yol sorunu çözen, yollarımızı asfaltlayan Van Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz."

Kaynak: AA