Karavancılar 'Kışa Merhaba' Dedi

Sakarya'da karavancılar "Kışa Merhaba" organizasyonunda bir araya geldi.

Sakarya Kamp ve Karavan Derneğince Adapazarı ilçesinde bulunan Poyrazlar Tabiat Parkı'ında düzenlenen "Kışa Merhaba" etkinliğinde bir araya gelen karavancılar, hafta sonunun tadını çıkardı.

Sakarya Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Ebru Yetim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sakarya'nın doğasını bilen karavancıların kenti ziyaret ettiğini söyledi.

Bu yıl içerisinde daha kurumsal olarak hareket edebilmek amacıyla derneği kurduklarını belirten Yetim, şunları söyledi:

"İlk etkinliğimizi geçtiğimiz mayıs ayında Sapanca'da yaptık. 120 karavanla Türkiye rekoru kırıldı. Şu anda ikincisini gerçekleştiriyoruz. Sakarya, Kocaeli, İstanbul, Bolu, Düzce, Ankara, Yalova, Antalya, İçel, Kütahya, Samsun ve Bursa'dan gelen yaklaşık 170 karavan var, güzel bir etkinlik oldu. Bireysel çabalarımızla güzel bir hafta sonu geçirdik."

Sakarya Kamp ve Karavan Derneği Başkan Yardımcısı Osman Dolgun da "Kışa Merhaba" etkinliğiyle karavancıları bir araya getirdiklerini kaydetti.

Organizasyonda üreticilerin de olduğunu, güzel bir hata sonu geçirdiklerini dile getiren Dolgun, "Bundan sonra da bu tür organizasyonları yapmaya devam edeceğiz. Amacımız Sakarya'yı tanıtmak, burayı karavancılığın başkenti haline getirmek." dedi.

Kaynak: AA