Havsa'dan Kısa Kısa

Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, 2019 yılında yapılacak yerel seçimler için CHP Havsa İlçe Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Başkan Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, ilçeye hizmet etmek için bir dönem daha belediye başkanlığına aday olduğunu ifade etti.

Gelecek dönemde de göreve talip olduğunu aktaran Tekin, şunları kaydetti:

"Doğduğum, doyduğum, büyüdüğüm, 2 dönemdir hizmet etme onuruna eriştiğim güzel ilçemiz Havsa'mızda yarım kalan işlerimizi tamamlamak, Havsa’ya olan vefa borcumuzu hizmet ederek ödemek için, Havsa Belediye Başkan aday adaylığı müracaatımı partimize yapmış bulunmaktayım.Yeni dönemde de projelerimiz, ekibimiz ve her şeyden önemlisi bu şehir için çarpan kalbimizle, Havsa’da sevgi ve paylaşım odaklı, güler yüzlü belediyecilik anlayışını kararlılıkla devam ettireceğiz."

- Havsa'da ücretsiz internet dönemi

Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, ücretsiz kablosuz internet (wi-fi) hizmetinin ilçenin farklı noktalarında uygulamaya girdiğini bildirdi.

Başkan Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, gelişen teknolojiye ayak uydurmak amacıyla kentte ücretsiz wi-fi hizmeti vermeye başladıklarını ifade etti.

Ücretsiz internet alanlarını ilçe geneline yaymayı amaçladıklarını vurgulayan Tekin, şunları kaydetti:

"Havsa Belediyesi ücretsiz wi-fi uygulaması Uzunköprü Caddesi, Fatih Caddesi ve Havas Otogarı bölgesinde uygulamaya girdi.Vatandaşlarımız 'Havsa Belediyesi' ağına bağlanıp yönergeleri izlemeleri, cep telefonlarına gelen 4 haneli doğrulama kodunu sisteme girmeleri yeterli olacaktır.Alt yapı ve kurulum hizmetleri sonrasında bir çok yerde daha Belediyemiz tarafından ücretsiz internet hizmeti sunulacaktır."

Kaynak: AA