'Amerika Cemal Kaşıkçı'nın öldürüleceğini biliyordu'

Savcı Sayan, Suudi Arabistan, İstanbul Başkonsolosluğu'nda hunharca katledilen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin bomba bir açıklamada bulundu.

'Amerika Cemal Kaşıkçı'nın öldürüleceğini biliyordu'
'Amerika Cemal Kaşıkçı'nın öldürüleceğini biliyordu'
Beyaz TV'de yayınlanan moderatörlüğünü Latif Şimşek'in üstlendiği Dinamit programında Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümü de konuşuldu.

Program konuğu Siyasetçi Savcı Sayan Cemal Kaşıkçı olayına ilişkin dikkat çeken bir iddiada bulundu. Sayan, Amerika'nın Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürüleceğini bildiğini söyledi.

AMERİKA ÇOK BÜYÜK BİR OYUN OYNADI

Amerika'nın çok büyük bir oyun oynadığını ifade eden Savcı Sayan 'Amerika Suudi Arabistan'ı kıskaca aldı, biliyorsunuz çok büyük devlet tahvili parası almışlardı heralde bu gidişle tahvil parasından vazgeçecek. İkinci bir şey müslüman ülke Türkiye'de bu adamı öldürdüler... Türkiye kritik bir ülke... Çünkü; Türkiye'nin Suudi Arabistan'la, Katar ve İran'dan dolayı ilişkileri geriliyor.

KAŞIKÇI'NIN ÖLDÜRÜLECEĞİNİ BİLİYORLARDI 

Amerika Türkiye ve Suudi Arabistan'ı karşı karşıya getirmek istedi. Amerika Kaşıkçı'nın öldürüleceğini biliyordu buna sahip çıkmadı. Çünkü; Amerika bizim köyde birisi tweet atsa onu bile izleyecek durumda bu kadar önemli bir gazeteciyi, hedefte olan gazetecinin başına gelebilecekleri görmemesi tahmin etmemesi mümkün değil. Belki de Suudi Arabistan'a bunu yaptırttı' şeklinde konuştu.