Ece'nin Adı Okul Kütüphanesinde Yaşayacak

Balıkesir’de ölümü büyük üzüntüye sebep olan 17 yaşındaki Ece Ünsal’ın adı Ankara’da öğrencisi olduğu okuldaki kütüphaneye verildi.

Ece'nin Adı Okul Kütüphanesinde Yaşayacak
Anne ve babasının evlilik yıl dönümünü kutladıktan sonra, sabah odasında rahatsızlanan ve hastanede hayatını kaybeden 17 yaşındaki Ece Ünsal’ın adı, öğrencisi olduğu Ankara Mehmet Kaplan Sosyal Bilimler Anadolu Lisesinin kütüphanesine verildi.

Hayatta iken bir kitap aşığı olan ve evinde çok sayıda kitabı bulunan Ece’nin kitapları da anne ve babası Zehra-İrfan Ünsal tarafından kütüphaneye hediye edildi.

Baba Ünsal sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımda, “Ece’mizin IB programında okuduğu Ankara Mehmet Kaplan Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi’nde, okul kütüphanesinin IB Bölümüne, Ece Sıla Ünsal Bölümü adı verilmişti. Bugün hem teşekkür etmek hem de kütüphaneye getirdiğimiz kitapları teslim etmek amacıyla okuldaydık. Okul idaresine, öğretmen arkadaşlarımıza ve Ece’nin sevgili arkadaşları sevgili öğrencilerimize ilgi ve sevgileri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA