ABD'de 11 Yaşındaki Kız Çocuğuna Darp

ABD’nin Florida eyaletinde 2 şahıs, aralarında 11 yaşındaki bir kız çocuğunun da bulunduğu kadınlara saldırdı. Saldırganlar gözaltına alındı.

ABD'de 11 Yaşındaki Kız Çocuğuna Darp
ABD’nin Florida eyaletinde yer alan Marion Bölgesi şerifi geçtiğimiz hafta aralarında 11 yaşında bir kız çocuğunun da bulunduğu 4 kişiye saldıran şüphelilerin yakaladığını açıkladı.

Marion County Şerifinin ofisi tarafından yayınlanan güvenlik kamerası görüntülerinde, cumartesi günü bir marketin önünde bazı şüpheliler araçlarının yanında bekleyen kadınlara saldırıldığı görülüyor. Şüphelilerden biri araçta bulunan 11 yaşında bir kız çocuğunu da aracın dışına çekerek darp ediyor.

Saldırıya uğrayanlardan Jason Ellis, kargaşayı iş yerinin gördüğünü ve dışarı çıktığını belirterek, “kamyonete doğru yürüdüm ve saldırıya uğradım” dedi.

Güvenlik güçleri videodan yola çıkarak yaptıkları soruşturmada şüphelilerin kimliklerini 18 yaşında olan Brandon Clanton ve 18 yaşında olan Julia Napiontek olarak tespit etti. Şerif bürosunun yaptığı çalışma sonucu yerleri tespit edilen şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Şerif bürosu Clanton’un Ağustos 2018’de işlediği benzer bir suç sebebi ile tutuklandığını ve mahkeme gününe kadar kefalet ile serbest bırakıldığın açıkladı.

Clanton Cumartesi işlediği suç ile ilgili olarak darp ve güvenlik güçlerine karşı saldırı suçları ile yeniden tutuklanırken, kız çocuğuna saldıran Napiontek, saldırı ve ağır çocuk istismarı suçları ile gözaltına alındı.
Kaynak: İHA