AB Büyükelçileri Denizli'yi Ziyaret Edecek

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye'de görev yapan Avrupa Birliği ülkelerine mensup büyükelçiler ile eşlerinin, pazartesi günü Denizli'de olacaklarını bildirdi.

Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Avrupa Birliği ülkeleri ile ilişkileri önemsediklerini belirterek, Denizli'nin gelecek hafta bir ilke daha ev sahipliği yapacağını, ilk kez bu derece kalabalık bir heyeti Denizli'de ağırlayacaklarını ifade etti.

Uğur Erdoğan, açıklamasında şunlara yer verdi:

"AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Dr. Christian Berger ile beraberinde Türkiye'de görev yapan AB ülkelerine mensup büyükelçiler ile eşleri, pazartesi günü şehrimizde olacaklar. Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunacaklar. Denizli Ticaret Odası'nda da Valimiz Sayın Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası ve Denizli Sanayi Odası başta olmak üzere oda başkanlarımız ve iş dünyamızın farklı sektörlerinden temsilciler ve iş adamlarımızla, konuklarımızı ağırlayacağız. Aynı zamanda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağımız geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştireceğiz. Toplantıda, konuklarımızı şehrimiz ve ekonomisi hakkında bilgilendirip, beklentilerimiz ileteceğiz. İki gün şehrimizde kalacak heyet ve toplantımız, içerik ve katılımın yoğunluğu bakımından Denizli'mizde bir ilk olacak."

Erdoğan, medya grup temsilcilerinin de yer alacağı heyetin 40 kişiden oluştuğunu ifade etti.

Kaynak: AA