Ünye'nin İlk Kadın Komiser Yardımcısı Görevine Başladı

Ordu’nun Ünye ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği’ne atanarak ilçenin ilk komiser yardımcısı olan Türkan Sapmaz, trafik denetimlerine katılarak sürücüleri trafikte dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ilk kadın komiser yardımcısı göreve başladı.

Polis akademisi mezunu komiser yardımcısı Türkan Sapmaz (27), Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği’nde görevlendirildi.

Sapmaz, kısa bir süre önce ilk görev yeri olarak atandığı Ünye'nin aynı zamanda ilk kadın komiser yardımcısı olmasının heyecanını da yaşıyor.

Sapmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşi Onur Sapmaz’ın da Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkez Amirliği’nde komiser yardımcısı olduğunu, birlikte ilçede asayiş için çalıştıklarını söyledi.

Bir kadın olarak görev yapmanın zor olmasının yanında teşkilatın kendisinden beklentisinin yüksek olduğunu ifade eden Sapmaz, kendisine duyulan güvene teşekkür etti.

Türkan Sapmaz, ilk görev yerinin Ünye olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Ünye, güzel bir ilçe. İlk görev yerimin burası olması beni mutlu etti. Ünye’ye hizmet etmek ve trafiğin daha düzenli olmasını sağlamak için gayret göstereceğim." dedi.

Kendisine emanet edilen Ünye trafiğinin daha düzenli olması için denetimlere bizzat katılan komiser yardımcısı Sapmaz, sürücüleri trafik kuralları konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.

Kaynak: AA