MOBİAD'dan Enflasyonla Mücadeleye Destek

MOBİAD Başkanı Alper Bektaş: 'Bizler üyelerimizle enflasyonla mücadele programına katılarak yüzde 10 indirim yapma kararı aldık ve bu kararımızı hemen uygulamaya soktuk'.

Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİAD) Başkanı Alper Bektaş, üyeleriyle enflasyonla mücadele programına katılarak yüzde 10 indirim yapma kararı aldıklarını ve bu kararı hemen uygulamaya soktuklarını bildirdi.

Bektaş, yaptığı yazılı açıklamada, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı"na, Türkiye çapında katılımların devam ettiğini anımsattı.

Trabzon'da bu çağrıya ilk kulak verenlerden birinin de MOBİAD olduğunu belirten Bektaş, MOBİAD'ın enflasyonla mücadeleye destek vereceğini kaydetti.

Bektaş, Bakan Albayrak'ın açıkladığı programa eksiksiz katılacaklarını ifade ederek, "Bizler üyelerimizle enflasyonla mücadele programına katılarak yüzde 10 indirim yapma kararı aldık ve bu kararımızı hemen uygulamaya soktuk. Enflasyondan çok çekmiş bir ülke olarak bugün bu mücadeleyi ve tek vücut olmayı çok anlamlı buluyoruz. Bu nedenle biz de bu milli mücadeleye katıldık." değerlendirmesinde bulundu.

- "Biz de bu milli dayanışmada yerimizi aldık"

Enflasyon ile mücadelede üzerilerine düşeni eksiksiz yerine getireceklerini vurgulayan Bektaş, şunları kaydetti:

"Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'nın başarılı olması için tüm ekonomi bileşenlerinin bu mücadeleye katılması gerekiyor. Biz de bu milli dayanışmada yerimizi aldık. Türkiye böyle birlik ve beraberlikleri geçmişte göstermiş ve başarılı olmuştur. Enflasyon dahil her türlü ekonomik mücadelede devletimizin ve milletimizin yanındayız."

Kaynak: AA