Mardin'de 'İnovatif Gelişim Zirvesi'

Artuklu İnovatif Gelişim Öğrenci Topluluğu, Dicle Kalkınma Ajansı'nın (DİKA) desteğiyle "İnovatif Gelişim Zirvesi" düzenlendi.

Artuklu Üniversitesi İnovatif Gelişim Öğrenci Topluluğu tarafından DİKA'nın desteği Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığınca organize edilen "İnovatif Gelişim Zirvesi" Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Zirveye, alanında uzman üniversite öğretim üyeleri başta olmak üzere akademisyen ve farklı alanlarda çalışan kişiler katıldı.

Artuklu İnovatif Gelişim Öğrenci Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Çamurtaş, yaptığı açıklamada, zirvenin amacının kişisel gelişim üzerine kariyer odaklı ve her sektörden alanında uzman kişiler tarafından sunumlar yapılması olduğunu belirtti.

Ülkenin batı bölgelerinde çok sayıda gerçekleştirildiğini ve bu tür akademik faaliyetlerin aynı kalitede Mardin'de de yapılmasını sağlamak istediklerini kaydeden Çamurtaş, bu çalışmalarla böylece bu bölgeyi daha aktif ve dinamik kılmayı hedeflediklerini vurguladı.

Zirvenin sonunda iki gün boyunca gerçekleştirilen programların sunum, söyleşi ve atölye çalışmalarına katkı veren katılımcılara plaket takdim edildi.

Kaynak: AA