Kocaeli'deki Trafik Kazası

Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adamın yakınları, sürücünün tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Gölcük Bayburtlular Kültür Yardımlaşma ve Dernek Başkanı Çetin Kocatürk, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, kazada hayatını kaybeden Saffet Keskinoğlu'na Allah'tan rahmet diledi.

Kocatürk, şöyle konuştu:

"Bu sabah, öğrenmiş olduğumuz bir haber sonucu bu işin faili olan arkadaşları yüce adaletimiz serbest bırakmıştır. Biz Gölcük Bayburt Derneği ve Keskinoğlu ailesi olarak, bu kararı kınıyoruz. Ortada bir cinayet yani bir ölüm var. Bu yüzden alınan bu kararın tekrar gözden geçirmesini savcılıktan rica ediyoruz ve istiyoruz. Hiç suçu olmayan bir insan evine giderken suçsuz bir şekilde isteyerek veya istemeyerek, sonuçta bir ölüm var ortada."

Gölcük ilçesinde 15 Ekim'de M.D. (16), babasına ait 34 BU 7330 plakalı minibüsle geri giderken karşıya geçmeye çalışan Saffet Keskinoğlu'na (72) çarpmış, minibüsün altında kalan Keskinoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlenmişti.

Olay yerinden kaçan M.D, bir süre sonra polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA