Başkan Tekintaş, Ünye İlçesini Ziyaret Etti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ünye ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Başkan Tekintaş, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Ünye'nin büyükşehirin omurgalarından büyüğünü oluşturduğunu söyledi.

Hizmette büyükşehir belediyesi olarak kendilerine büyük iş düştüğünü belirten Tekintaş, hizmetin yanında gönül belediyeciliği de yapacaklarını anlattı.

Teşkilatlara, belediyelere ve sivil toplum kuruluşlarına da görev düştüğünü aktaran Tekintaş, "Ama bilesiniz ki en önemli görev bize düşüyor. Dolayısıyla lokomotif görevi yapan bizler gerek büyükşehir belediye başkanı olarak şahsım, gerekse meclis üyelerimiz, gerekse ilçe belediye başkanlarımız bunu en iyi şekilde yerine getirmek zorundayız ve bu sorumluluğun bilinci içerisinde çalışarak yolumuza devam etmek zorundayız." diye konuştu.

Tekintaş, Ünye'nin kendisiyle yarışan bir ilçe olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Ünye ilçemiz, hem ekonomik yönüyle, hem siyasete katkısı yönüyle, hem belediye ve belediye hizmeti yönüyle kendisiyle yarışan bir yer. Böyle bir ilçemizde bugüne kadar yaptıklarımızın daha fazlasını yaparak katkı sunmamız gerektiğinin farkındayız. Ekibimizle birlikte bu çalışmaları sürdürürken çok aralar vermeksizin ilçelerimizi ziyarete edeceğiz. Özellikle Ünye, Fatsa ve Altınordu gibi lokomotif ilçelerimizin hem ekonomik katkıları hem de belediyecilik anlamında yaptığı çalışmaları da örnek çalışma olarak diğer ilçelerimize sunmayı arzu ediyoruz."

Başkan Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Çalışma Ofisi, Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi kursları ile Ünye Belediyesi ve esnafları da ziyaret etti.

Kaynak: AA