Başkan Kazım Şahin'e Teşekkür Plaketi

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Mahmutoğlu, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin'e teşekkür plaketi takdim etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şahin, Türk milletinin tarihin her döneminde tüm zorluklara rağmen hür yaşamayı, bağımsızlığını ve istiklalini canı pahasına korumayı ilke edindiğini söyledi.

Türk milletinin şehit ve gazi olmayı büyük bir gurur kaynağı saydığını belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Şehitlerimiz ve gazilerimiz kahramanlığın, cesaretin ve fedakarlığın sembolleri olarak milletimize mal olmuş, gönüllerimizde taht kurmuşlardır. Gazilerimizin varlığı, şehitlerimizin aziz hatırası, bizim şerefimizdir. Yurdumuzun bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için üstün gayret gösteren şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bugün huzur içerisinde yaşıyor, geleceğe güvenle bakıyoruz. Tarihin her döneminde sayısız başarılı mücadele örnekleri gösteren, aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır."

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Satıoğlu ise, Tosya'daki şahit yakınları ve gazilere gösterdiği yakın ilgi ve alaka dolayısıyla Başkan Şahin'e teşekkür etti.

Konuşmaların sonunda Satıoğlu ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Mahmutoğlu, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’e teşekkür plaketi takdim etti.

Plaket takdiminde, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Savaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tosya Şubesi Başkanı Galip Yaman ve gaziler yer aldı.

Kaynak: AA