Sandıklı'dan Kısa Kısa

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Cami ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla ilçedeki müftülük personeliyle bir araya geldi.

Sandıklı'da, Cami ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla belediye tarafından Cumhuriyet Parkı'nda program düzenlendi.

Belediye Başkanı Çöl, İlçe Müftüsü Davut Çalışkan'ın da katıldığı programda, din görevlilerinin sorumluluğu ve manevi hassasiyeti fazla olan bir görevi yerine getirdiklerini belirterek, "Cenab-ı Allah sizleri ve bizleri ilçemize en güzel hizmeti yapanlardan eylesin inşallah." dedi.

İlçe Müftüsü Çalışkan da düzenlenen programdan dolayı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve emeği geçenlere teşekkür etti.

- Pancar alımlarının hızlandırılması talep edildi

Sandıklı'da pancar üreticileri, ilçede pancar alımlarının hızlandırılmasını talep etti.

Pancar üreticilerinden Halil Erdem, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki kantarların 10 gün önce tartıma başladığını ve günlük 30 kamyon pancar alımına izin verildiğini söyledi.

Pancar alımında kamyon sayısının artırılmasını talep eden Erdem, "İlçedeki bir kantara 11 köyün pancarları düşüyor. Köylerimize günlük bir kamyon düşmüyor. Üreticiler olarak pancar alımlarında kamyon sayılarının çoğaltılmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Veli Günayan ise önceki yıllarda kantarların daha erken açılıp eylül ayının sonuna doğru şeker pancarlarının kamyonlar ile fabrikaya gönderildiğini belirtti.

Kaynak: AA