'Mardin'de Tüm Seçmenlere Ulaşacağız'

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri: 'Çalışmalarımızın şimdiki etabında hedef, sandık esaslı takip sistemi şeklinde telefon ya da ziyaretlerle tüm seçmenlerimize ulaşmaktır'.

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, yerel seçim öncesi teşkilat olarak sandık esaslı takip sistemi şeklinde, telefon ya da ziyaretlerle tüm seçmenlere ulaşacaklarını belirtti.

AK Parti Mardin İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu Toplantısı, yedek üyelerin de katılımıyla yapıldı.

İl Başkanı Nihat Eri, kentteki bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin, kuruluşundan itibaren çok zahmetli, meşakkatli bir süreçten geçen ve her seçimde gücüne güç katarak bugünlere ulaşan bir parti olduğunu belirtti.

Mardin teşkilatı olarak tüm üyeleriyle çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini dile getiren Eri, şunları kaydetti:

"Çalışmalarımızın şimdiki etabında hedef, sandık esaslı takip sistemi şeklinde telefon ya da ziyaretlerle tüm seçmenlerimize ulaşmaktır. Kendilerine ulaştığımız her seçmenden olumlu tepkiler almamız çalışmamızın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.

Bizler birbirine sımsıkı bağlanmış fertler olarak yerel seçimlerin önemini çok iyi biliyoruz. AK Parti’nin hizmetlerinin Mardin’de yıllar boyu devam etmesi için elimizden gelen her şeyin fazlasını yerine getirerek alnımızın akıyla yerel seçimleri başarılı bir şekilde atlatacağız. AK Parti, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir avuç insanın milleti için canını dişine katarak kurduğu ve o günden bugüne kadar cumhuriyet tarihi boyunca yapılamayan icraatları yapabilen tek partidir. Bizler AK Parti sürecini çok iyi takip edip bu tarihsel birikimleri çağımıza taşımaktan asla çekinmeyeceğiz."
Kaynak: AA