İstanbul'un En İyi Çiçekçileri (Aynı Gün Teslimat)

Çiçekler mutluluğu artırır, çiçeği alan kişinin gününü aydınlatır ve en önemlisi özel hissettirir.

İstanbul'un En İyi Çiçekçileri (Aynı Gün Teslimat)
Çiçekler mutluluğu artırır, çiçeği alan kişinin gününü aydınlatır ve en önemlisi özel hissettirir.

Birine aşık olduğunuzda, yıllardır süren dostluğunuza renk katmak istediğinizde ya da uzun süreli ilişkinizdeki heyecanı korumak için sevdiklerinize bir buket çiçek göndermeniz yeterlidir.

Özel günler dışında gönderilen çiçekler, her zaman sizi daha değerli kılar ve sevdiklerinizi sandığınızdan daha mutlu eder. Bu yüzden çiçek göndermek için sadece özel günlere odaklanmaktan vazgeçmeli ve farklı zamanlarda da sevdiklerinize çiçek gönderebilmelisiniz.

Neden mi?

Sevdiğiniz İnsanları Neşelendirin

 


Sevdiklerinize sadece özel günlerde çiçek göndermek, onları şaşırtmaz. Çünkü beklenen bir davranış şeklidir. Fakat sevdiğiniz kişi hiç ummadığı bir anda sizden çiçek alırsa, o zaman yüzündeki gülümsemeyi hayal bile edemezsiniz. İşte tam da bu yüzden çiçekler sevdiklerinizi neşelendirmek için harika bir yoldur.

Özellikle hasta olduklarında, kendilerini iyi hissetmediklerinde ya da başarılarını kutlamak için beklemedikleri bir anda çiçek gönderiyorsanız, işte o zaman hedefi tam on ikiden vurmuş olursunuz.

 

Onları Düşündüğünüzü Bilmelerine İzin Verin

 

Hiçbir kelime “seni düşünüyorum” cümlesini çiçekler kadar iyi ifade edemez. Örneğin, annenizden uzakta yaşıyorsanız ya da sevgilinizle yoğun çalışma programınız yüzünden sık sık görüşemiyorsanız, sadece bir buket çiçek onları düşündüğünüzü bilmelerine yeter.

 

Sevginizi Gösterin

 

Annenize, babanıza, öğretmeninize veya arkadaşınıza çiçek göndermek, sevginizi ifade etmenin mükemmel yoludur. Çünkü çiçekler sadece sevgili ve eşler için değil, sevginizi göstermek istediğiniz tüm insanlar için çok özel bir hediyedir.

 

Hatalarınızı Affettirin

 

Kimse mükemmel değildir; hepimiz hatalar yaparız ve bazen yaptığımız hatalar için özür dilemek yeterli olmaz. Gerçekten üzgün olduğumuzu gösterecek bir eyleme ihtiyacımız olur. Özel bir günü unutmuş olabilir ya da son dakika planlarınızı iptal ederek karşınızdaki insanı üzmüş olabilirsiniz. Sebep ne olursa olsun hiçbir şey güzel bir çiçek aranjmanı ile özür dilemek kadar etkili olamaz.

 

Çünkü…

 

Sevdiklerinizi neşelendirmek, onları düşündüğünüzü göstermek ya da özür dilemek için çiçek gönderebilirsiniz.
Ama bazen hiçbir sebep yokken, sevdiklerinize çiçek göndermek istersiniz. Çünkü cuma günüdür ya da yazın ilk günü veya diğer gece pişirdiği muhteşem ev yapımı kek için ona teşekkür etmek istersiniz… Kısacası sevdiğiniz birine muhteşem bir buket çiçek göndermek için bir sebep olmak zorunda değil. Sebebi siz yaratabilirsiniz.
Sebebiniz olsun ya da olmasın, sevdiğiniz birine çiçek göndermek istiyorsanız, İstanbul'un en iyi çiçekçileri birkaç tık uzağınızda…
Aslında sadece İstanbul değil… Türkiye'nin en büyük çiçek sitesi ÇiçekSepeti, 81 ilde 500'den fazla dağıtım kanalı ve 350'den fazla çiçekçi iş ortağı ile Türkiye'nin neresinde olursanız olun, yüzlerce çeşit çiçeğe en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlar. Hem de aynı gün teslimat garantisiyle…

Aynı Gün Teslimat

 

Genelde çiçek gönderme işini son güne bırakanların en büyük kaygısı aynı gün teslim edilip edilemeyeceğidir. Çiçeksepeti'nde çiçek kategorisinden verilen siparişler aynı gün teslim edilmektedir.

İleri Tarihli Teslimat

 

İleri tarihli teslimat sayesinde, göndereceğiniz çiçek siparişini verirken teslimat gününüzü kendiniz belirlersiniz.
Hatta ÇiçekSepeti'nin üyelik ayrıcalıklarından biri olan ''Hatırlatma Servisi'' sayesinde, unutmak istemediğiniz özel günleri kaydedebilirsiniz. Böylece kaydettiğiniz özel günler ile ilgili e-mail ve sms ile bilgilendirme alırsınız.

90 Dakikada Teslimat

 

Siparişinizi verdiniz, ama sistemin size sunduğu saat aralıklarında değil de, daha erken mi teslimat yapılmasını istiyorsunuz? O zaman 90 dakikada teslimat seçeneğinden yararlanabilirsiniz.


90 dakikada teslimat, çiçek siparişinizin hemen teslim edilmesini istediğiniz zamanlarda tercih edebileceğiniz ve sadece 10 TL'lik ek bir tutar ödemeniz gereken hızlı bir teslimat modelidir. Bu teslimat şeklini seçip 10 TL'lik hızlı teslimat ödemesi yapan kişilerin siparişleri, maksimum 90 dakika içinde alıcıya teslim edilir.



Sipariş Takibi

 

Siparişinizi ileri bir tarihe kaydederek ya da aynı gün için verdiniz. Ürün takibinizi web sitesi veya mobil uygulama içerisinde yer alan ''Sipariş Takibi'' bölümünden inceleyebilirsiniz. Siparişiniz kargo ile gönderilecekse, ürün kargoya verildikten sonra, yine aynı alanda bulunan kargo takip linkine tıklayarak kargo durumunuzu detaylı olarak inceleyebilirsiniz.
Çiçek sipariş etmek bu kadar kolayken, ÇiçekSepeti website veya mobil uygulama üzerinden yüzlerce çeşit çiçeği sadece bir tık ile listeleyerek, sevdiklerinize hiçbir sebep yokken bir buket çiçek gönderebilir ve yüzlerindeki gülümsemenin sebebi olabilirsiniz.