Safranbolu'da 'Kariyer Eğitim Saati'

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Ürkmezer, özel bir okulda düzenlenen "Kariyer Eğitim Saati" etkinliğinde öğrencilerle buluştu.

Ürkmezer, etkinlikte yaptığı konuşmada, gençlerle bir araya gelmekten hep mutluluk duyduğunu söyledi.

Kaymakamların devletin ilçelerdeki temsilcisi olduğunu ifade eden Ürkmezer, "Bununla birlikte, eğitim hizmetleri, sağlık, köylere hizmet götürme gibi daha pek çok alanda kaymakam sorumludur. Son çıkan yasayla ilde vali, ilçede ise kaymakam Cumhurbaşkanımızın temsilcisi olarak addedilmiştir. Dolayısıyla bizler ilçelerde sadece bakanlıkları değil, Cumhurbaşkanımızı da temsil etmekteyiz. Bununla birlikte örneğin ben Karabük valimize bağlı görev yapmaktayım." diye konuştu.

Öğrencilerin hangi mesleği seçerse seçsin çok çalışmaları gerektiğini aktaran Ürkmezer, şunları kaydetti:

"Bu eğitim hayatında da böyledir. Eğitim aldığınız süre zarfından derslerinize çok çalışmanız, bol bol okumanız gerekiyor. Zaten bizler siz değerli evlatlarımızdan sadece bunu istiyoruz. Sizler eğitimlerinize adapte olun. Sizin için her türlü projeyi gerçekleştiriyor ve planlıyoruz. Bu vesile böylesi etkinlikler düzenleyen okul yönetimine teşekkür ediyor, her birinize eğitim hayatlarınızda üstün başarılar diliyorum."

Kaynak: AA