Bitlis Tanıtım Günleri

İstanbul'da "Bitlis Tanıtım Günleri" kapsamında kurulan Tatvan standının ziyaretçilerce yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Bitlis Valiliği öncülüğünde, Maltepe sahilindeki etkinlik alanında yapılan tanıtım günlerinde, Tatvan standına gelen Bitlislilerin memleket hasretini giderdiği, misafirlerinde standı gezerek tanıtımla ilgili bilgi aldığı kaydedildi.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan standına olan ilginin kendilerini memnun ettiğini belirterek, ziyaretçilere teşekkür etti.

Tanıtımların önemine değinen Başkan Aksoy, "Burada ilçemizi her anlamıyla bilinen ve bilinmeyen yönleriyle tanıtmaya çalışıyoruz. Zaten standımıza gelen misafirlerimizin çoğu ilçemize hayran kalıyor. Bu da bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. İnşallah bu tür tanıtımlar sayesinde ilçemiz daha çok tanınacak ve tanıtım atağını sürdürecek. Ayrıca, Tatvan standındaki tanıtımında emeği olan ilgili kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile burada emek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Aksoy, Tatvan'ın bilinen ve bilinmeyen, gerek tarihi ve gerekse doğal birçok zenginlikleri bulunduğunu, tanıtım günlerinde de bu zenginlikleri tanıttıklarını vurguladı.

Kaynak: AA