AK Parti Manisa'da Yol Haritasını Anlattı

AK Parti Manisa milletvekilleri, yerel seçim çalışmaları için 9 ilçeden 574 mahalle teşkilatı başkanıyla bir araya geldi.

AK Parti Manisa milletvekilleri, mahalle teşkilatı başkanlarıyla yaptıkları toplantıyla yerel seçimlerde uyguylanacak yol haritasını anlattı.

AK Parti Manisa İl Başkanlığı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Veziroğlu Sosyal Tesislerinde düzenlediği 1. Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı ile 9 ilçeden 574 mahalle teşkilatı başkanını bir araya getirdi.

Manisa Milletvekili Murat Baybatur, toplantıda yaptığı konuşmada, önceki yıllarda yaşanan sıkıntıların yaşanmaması için çalıştıklarını ve çabaladıklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinde başkanlığı kazanmanın zor olmadığını dile getiren Baybatur, şunları kaydetti:

"Kimseyi kırmadan, bizlerin karşıt fikirlerin de olanlara bu mücadeleyi anlatarak, onlara dokunarak, Büyükşehir seçimlerinden zaferle çıkacağız ancak en önemli unsur sabır. Söylediğimizin sesinin yankısını önce yüreğimizden duyacağız ve samimi olacağız. Gece gündüz çalışacak, daha da güçleneceğiz."

Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık da yerel seçimde Manisa'yı yükseltecek bir ekiple çalışmanın önemli olduğunu belirterek, genel seçimde teşkilatın çok iyi çalıştığını, bunun yerel seçimlerde de devam edeceğinden emin olduğunu söyledi.

Milletvekili İsmail Bilen ise teşkilatın can damarının mahalle teşkilatı olduğunu ifade ederek, "Yerel seçimler için de aynı şekilde kapı kapı dolaşarak, bir kez daha yollara düşerek, bir kez daha meydanları doldurarak ve Manisa sokaklarını arşınlayarak bu seçimden de başarı elde edeceğiz.” dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise Manisa milletvekili olarak halka hizmet etmenin gurur verici olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"AK Parti’nin Türkiye’ye yıllardır yapmış olduğu hizmet anlayışını Manisa Büyükşehir Belediyesi ile buluşturmak için var gücümüzle çalışmalıyız. AK Parti’yi, milletin değerlerini iradesini daha güçlü kılarak ileriye taşımak bizlerin boynunun borcudur. Bizler yapıcı bir ailenin neferleriyiz. Herkesle ve her kesimle iletişim kurmalıyız. Sıkılmadık el, girilmedik gönül, hasbihal etmediğimiz bir kardeşimiz kalmayıncaya kadar çalışmalıyız."

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk İçelli de yapılacak seçimlerde zafere ulaşmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Toplantıya, 9 ilçenin belediye başkanı, 17 ilçe başkanı ile AK Parti Manisa İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.
Kaynak: AA