Kirli plan deşifre oldu!

Beyaz TV'de yayınlanan Latif Şimşek'in moderatörlüğünü üstlendiği Dinamit programında ABD'li papaz Brunson konusu masaya yatırıldı.

Kirli plan deşifre oldu!
Kirli plan deşifre oldu!
Program konuğu Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner programda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

ERDOĞAN ÜZERİNDEN ALGI YARATMAYA ÇALIŞIYOLAR

Metiner, 'Brunson tutuklanınca Recep Tayyip Erdoğan üzerinden sıkı bir eleştiri, serbest bırakılınca yine Recep Tayyip Erdoğan üzerinden bir eleştiri... Yani her iki halde de suçlu Recep Tayyip Erdoğan... Yani tutuklatan da o bıraktıran da o, böyle bir algı yaratmaya çalışıyorlar' dedi. 

TUTUKLANMASI VE SERBEST KALMASIYLA ERDOĞAN'IN ZİNHAR ALAKASI OLAMAZ

'Hallbu ki sayın Cumhurbaşkanımızın, Brunson tutuklanmasıyla da serbest bırakılmasıyla da zinhar alakası yok olamaz' diyen Metiner, eğer bir ülkede mahkemelr siyasi iktidarın iki dudağı arasındaki söze bağlı hale geldiyse zaten burada hukuktan bahsetmek söz konusu değil ifadelerini kullandı. 

BRUNSON ÜZERİNDEN TÜRKİYE'YE OPERASYON ÇEKİLDİ

Brunson üzerinden Türkiye'ye bir operasyon çekildiğini söyleyen Mehmet Metiner bağımsız yargıya bırakılması gereken bir dosya çok fazla speküle edildi. Çok fazla siyasallaştırıldı. Amerika bunu bilerek yaptı. Kendi iç kamuoyuna, seçim sonuçlarına yönelik yaptı. Türkiye'de de bu çok siyasallaştırıldı ifadelerin kullandı.