Safranbolu Kaymakamı Ürkmezer'den Ziyaretler

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, Safranbolu 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak'ı ziyaret etti.

Albay Çakmak ile incelemelerde bulunan Kaymakam Ürkmezer, eğitim gören askerlerle yemekhanede bir araya geldi.

Ürkemzer, burada yaptığı konuşmada, askerlerin kendilerine emanet olduğunu söyledi.

Eğitimlerin ardından her birinin vatanın ayrı bir köşesinde vatandaşların rahat, huzur, refah, barış, birlik ve beraberlik içerisinde yaşaması için çabalayacaklarını ifade eden Ürkmezer, "Bu görev uğruna canlarını seve seve ortaya koyan evlatlarımız var. Gazi olan arkadaşlarımız var. Emini ki sizlerde aynı duyguları taşıyorsunuz. Çünkü biliyoruz ki tüm ülke aynı ruh ve vatan sevgisi içerisinde. Bu nedenle ben hepinize ayrı ayrı böylesi bir görevi üstlenmek üzere olduğunuz için teşekkür ediyor, ifa edeceğiniz görevlerinizde başarılar diliyorum. Dualarımız her zaman sizlerle." diye konuştu.

- Tarihi karakola ziyaret

Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Tarihi Çarşı bölgesinde tarihi binada bulunan polis merkezini ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ün de eşlik ettiği Kaymakam Ürkmezer, Safranbolu'nun bir huzur kenti olduğunu, bunda en büyük katkının emniyet ve jandarma sayesinde gerçekleştiğini belirtti.

Ülkede huzur ve düzenin bozulmaması ve vatandaşların güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için polisin gece gündüz fedakarca görev yaptığını aktaran Ürkmezer, şöyle konuştu:

"Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."

- Kalealtı İlkokuluna ziyaret

Safranbolu Kaymakamı Ürkmezer, son olarak Kalealtı İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Sınıfları gezen ve çocuklarla sohbet eden Ürkmezer, öğrencilere tavsiyelerde bulunurken, yetkililerden okul hakkında bilgi aldı.

Ürkmezer'e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ve İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül eşlik etti.

Kaynak: AA