Oray Eğin'den Muharrem İnce eleştirileri

Habertürk Gazetesi Yazarı Oray Eğin, CHP'nin muhtemel İstanbul adayı Muharrem İnce'yi topa tuttu. Eğin, "Muharrem İnce’nin tek özelliği laf cambazlığı" dedi.

Oray Eğin'den Muharrem İnce eleştirileri
Oray Eğin'den Muharrem İnce eleştirileri
Habertürk Gazetesi Yazarı Oray Eğin, CHP'nin muhtemel İstanbul adayı Muharrem İnce'yi topa tuttu. Eğin, 'Muharrem İnce'nin tek özelliği laf cambazlığı' dedi.

Eğin, bugünkü köşe yazısında Muharrem İnce'ye eleştirilerde bulundu. 'Kemal Kılıçdaroğlu için Muharrem İnce başından beri atsan atılmaz, satsan satılmaz bir dert' ifadesini kullanan Oray Eğin, 'Muharrem İnce'nin adaylığıyla ilgili yine medya gaza geldi, partililer de harekete geçmeye hazırlanıyor. Ama hiç kimse bu olası adayın İstanbul'la hiçbir ilgisi olmamasına, şehircilikten ve belediyecilikten hiç anlamamasını gündeme getirmiyor' şeklinde konuştu.

Eğin, 'İki seçimde de Muharrem İnce'nin bana güven vermeyen en önemli özelliği bir an bile “Bu işi yapabilir miyim” diye tereddüt bile etmemesi. Seçmen liyakat ve kıdemi umursamıyor ne yazık ki. Beğenmedikleri Tayyip Erdoğan, İstanbul belediyesini kazanmadan önce yıllarca tabanda, arka planda çalışmıştı oysa. Paraşütle siyasete kalıcı olunmuyor' ifadelerini kullandı.

Eğin şunları söyledi:

'Muharrem İnce'nin tek özelliği laf cambazlığı. Ama bunun da etkisi sosyal medyayla sınırlı ve çantasındaki tüm numaraları da bir önceki kampanya sürecinde harcadı. Sonuçta yerel seçimde “Nasıl laf soktu”ya değil, su, yol, elektrik, çöp, kaldırım, rezervuar, rögar kapağına oy veriliyor.

CHP'nin ya da İnce'nin hem yapabilecekleri sınırlı, hem de temel hizmetleri bile hayata geçireceklerinin bir garantisi yok.'

ORAY EĞİN'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!