Öğretmenler Yeniliğe Açık Olmalı

Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, yeni okul müdürlerini yeniliğe açık olmaları konusunda uyardı.

Yeni atanan okul müdürü ve müdür yardımcıları ile Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıda bir araya gelen Büyük, görev süreleri içerisinde dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında bilgi verdi.

Kentteki bütün eğitimcilerin Çorum'da eğitimi daha iyi yerlere getirmeyi temel hedef olarak belirlemesi gerektiğini aktaran Büyük, okul idarecilerine bu konuda büyük sorumluluk düştüğünü kaydetti.

Okul müdürlerine görev yaptıkları bölgedeki öğretmen, öğrenci ve velilerle iyi iletişim kurmalarını isteyen Büyük, şunları kaydetti:

"Sizler eğitim liderlerisiniz. Sorunu önce kendimizde aramamız, önce kendimize bakmamız lazım. Yeniliğe açık olalım. Kendimizi yenileyelim. Çocuklar bize emanet. Gençler bizim davamız. Heyecanımızı hiçbir zaman kaybetmememiz gerekiyor. Ön yargılı olmadan herkese eşit davranacağız. Öğrencilerimize değer verdiğimizi hissettireceğiz.

Kaybedecek bir öğrencimiz yok. Her şeyi görün, her şeyi bilin ve her şey kontrolünüz altında olsun. İşimize odaklanalım. Seferberliğimiz çocuklarımız için. Sayın Bakanımızın ifade ettiği gibi çocuklarımızı bugüne uyandırmak için çalışmalıyız. Devletimize karşı sadakatle görevimizi yerine getirmek durumundayız."

Kaynak: AA