Eyyübiye Belediyesi Hasta Çocuğa El Uzattı

Eyyübiye Belediyesi, hasta çocuğa tekerlekli sandalye hediye etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yenice Mahallesi'nde ayaklarında rahatsız olan yaşayan 10 yaşındaki Yusuf Çigay'ın ailesi belediyeden yardım talep etti.

Aileyi evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yusuf Çigay'a tekerlekli sandalye hediye etti. Aileyle sohbet eden Ekinci, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşerek çocuğun evde eğitim alması konusunda neler yapılabileceği konusunda bilgi aldı.

Ekinci, yaptığı açıklamada çocuğun tedavisi konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalara devam ettiklerini belirten Ekinci, "Hiç kimseye dermansız dert vermesin, bu hasta çocuğumuza daha teşhis bile konulamamış. Dolayısıyla da mahallelerimizi ziyaret ederken de haliyle oradaki ortamdan da etkileniyoruz. Bir emanet devredilmiş bize, bu emanete uygun şekilde hareket etmemiz gerektiği, her attığımız adımda karşımıza çıkıyor. Çok şükür şimdiye kadar bu tarz sıkıntısı olan insanlarla ilgili ciddi faaliyetlerde bulunduk. Yeterli mi değil, çok daha fazla olması lazım ama imkanlar ölçüsünde bunu yapıyoruz. Bu sosyal belediyecilik örneğidir. " diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Çigay ailesi belediye görevlilerine teşekkür etti.

Kaynak: AA