'Okul Polisi' Ekibinden Ziyaret

Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Okul Polisi" uygulaması gereği, okul bulunan bölgelerde sürekli devriye ve denetleme hizmeti veriyor.

Okul polisi ekibi, Karamürsel Mürsel Gazi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karamürsel Mürsel Gazi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Güneysu, yaptığı açıklamada, ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek, "Polis memurları, okulumuzu ziyaret ederek teneffüs saatinde okul bahçesinde bulunan öğrencilerimizi bilgilendirdi. İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda okul güvenliği konusunda görev yapan ekiplerin okulumuzu sık sık ziyaret etmesi, okul çevresinde çeşitli önlemler alması okul yönetimimizle öğrencilerimiz ve veliler tarafından memnuniyetle karşılanıyor." ifadesini kullandı.

Polis memurları da öğrencilere, karşılaştıkları problemleri okul idarelerine bildirmelerini, okul yöneticilerinin kendilerine her an ulaşabildiklerini ve saat 08.00'den 18.00'e kadar devriye ekiplerinin okul bölgelerinde görevde olduğunu anlattı.

Kaynak: AA