MHP Çorum'da Seçim Çalışmalarına Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Kaynar, mahalli idareler seçimleri ile ilgili çalışmalara başladıklarını belirterek, "Çorum’da 31 Mart seçimlerine iddialı şekilde gireceğiz.Biz belediyeciliği millete hizmetin, ilk mevki, ilk merci, ilk merkezi kabul ediyoruz." dedi.

Kaynar, Ortaköy ilçesinde ilçe başkanları ile düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, MHP genel merkezinin talimatları doğrultusunda seçim çalışmalarını şekillendirdiklerini söyledi.

MHP'nin yönetiminde bulunan belediyelerde akıl, iman, gönül, vicdan, empati, aşk, sevda, özveri ve öz değerlere bağlılık olduğunu anlatan Kaynar, "Üretken belediyecilik anlayışımız fedakarlığın erdemi, kılı kırk yaran çalışmanın, titiz hazırlıkların eseridir.Belediyecilik ilkelerimizden sapmadan mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Mahalli idareler seçimlerinde belediyelerde üç hilal bayrağının dalgalanmasını sağlamak için çaba göstereceklerini vurgulayan Kaynar, şunları kaydetti:

"Çorum’da 31 Mart seçimlerine iddialı şekilde gireceğiz. Belediyeciliği millete hizmetin ilk mevki, ilk merci, ilk merkezi kabul ediyoruz. Parti olarak belediyelerimizi muhafaza edip bunların yanında daha fazlasını kazanmak, daha çok gönle girmek, daha çok teveccüh elde etmek için bütün gücümüzü seferber edeceğiz. Allah'ın izniyle de hedefimize ulaşacağız. Sandıkta bulamadığını sokakta arayan müflis siyasi tükenmişlere mahalli idareler seçimlerinde bir kez daha ibretlik ders verilecektir. Türkiye'nin huzuru, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kökleşmesi, ilke ve kurumlarıyla yerleşmesi için 31 Mart 2019’un istikrar ve dengeli şekilde aşılması şarttır, beka meselesidir. Seçimlerde sadece belediye başkanı, meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları belirlenmeyecektir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin süreklilik içinde istikrarı ve istikbali de sağlanacaktır."

Kaynak: AA