Başkan Tekintaş, Çaybaşı'nı Ziyaret Etti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Çaybaşı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Çaybaşı Belediyesine yaptığı ziyarette konuşan Tekintaş, ziyaret kapsamında Büyükşehir Belediyesinin ilçeye yaptığı ve yapmayı planladığı yatırımları istişare ettiklerini söyledi.

Ev sahipliği dolayısıyla Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık'a ve teşkilatlara teşekkür eden Tekintaş, "İlçemizde incelemelerde bulunarak tamamlanan, devam eden ve planlanan çalışmalarla ilgili bilgi aldık. Çaybaşı halkımız hiç endişe etmesin, önümüzdeki süreçte bize emanet edilen ilçemizi geleceğe taşımak için gece gündüz demeden çalışacağız. Çalışmalarımızı kardeşlik, birlik ve gönül seferberliği içerisinde hizmete dönüştürerek yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Çaybaşı Belediye Başkanı Yanık ise Başkan Tekintaş'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Büyükşehir Belediyemizin bugüne kadar yaptığı kent meydanı, düğün salonu, yol ve su projeleri ile ilçemizde büyük bir ilerleme kaydettik. Sizlere ve ekibinize başarılar diliyorum. Rabbim mahcup etmesin. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu sürece Ordumuzda ve ilçelerde en güzel sonuçları alacağımızdan kuşkumuz yok. Allah yar ve yardımcınız olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA