Ustaoğlu, Birim Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, 2018 yılının ilk toplantısını belediye birim amirleri ile gerçekleştirdi.

Ustaoğlu, Birim Müdürleriyle Bir Araya Geldi
Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, belediye başkan yardımcısı ve birim müdürleri ile makamında bir araya geldi. Düzenli olarak gerçekleştirilen birim müdürleri toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras ve birim müdürleri, Başkan Ustaoğlu’na devam eden ve tamamlanmış hizmetler hakkında bilgiler verdiler.

Birim müdürlerini tek tek dinleyen Ustaoğlu, bitirilen ve yapılması gerekli çalışmaların önem sırasına göre bir an önce hayata geçirilmesi için ilgili birimlere talimat verdi. Başkan Ustaoğlu, “Göreve başladığımdan bu yana her ay muhtarlarımız ve belediyemizin birim müdürleri ile bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan faaliyetlerimizi değerlendiriyoruz. 2018 yılını halkımıza hizmet yılı ilan edeceğiz. 2018 yılını masa başında değil de, sahada halkımıza hizmet ederek geçireceğiz. Bitlis’imizi hak ettiği çağdaş ve modern bir kent haline getirebilmek için, vatandaşlarımızın hak ettiği kaliteli hizmeti sunabilmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA