Siverek'te Öğrencilere Kitap Desteği

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Halk eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslarda eğitim gören öğrencilere yardımcı kitap desteğinde bulunuldu.

Siverek'te Öğrencilere Kitap Desteği
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in talimatı ile İlçe Kaymakamı Metin Demirel tarafından ilçenin Camikebir mahallesinde bulunan Siverek Halk Eğitim Merkezi ek binasında, yapılan bir törenle, merkezde kurs gören 400 öğrenciye kitapları dağıtıldı. Kitap dağıtımı öncesi öğrencilerle bir süre sohbet eden İlçe Kaymakamı Demirel, öğrencilere kendi hayatından bazı deneyimleri aktardı. Demirel, "Bu süreciniz çok zor bir süreçtir, bu süreçte çok soru çözmeniz gerekmektedir. Mutlaka çalışıyorsunuz ama test olsun değişik soru çözmede olsun ne kadar çok çözerseniz başarıya o kadar fazla yaklaşırsınız. Yalnızca burada değil eve gittiğinizde de çalışmanız gerekmekte, birkaç ay kendinizi zorlayacaksınız ve inşallah önünüzde ki yıllarda, bu birkaç ayda çektiğiniz sıkıntılardan sonra güzel yerlere geldiğiniz de, buna değdiğini anlayacaksınız" dedi.

Kursta öğrenim gören Gülsen Ay, "Halk Eğitim Merkezinde yaklaşık dört aydır kurs görüyorum, şuana kadar kaynak kitaplarımız yetersiz geliyordu. Bundan dolayı kaymakamımız bugün buraya gelip bize kitap desteğinde bulundu. Biz bundan sonra üniversiteye daha fazla çalışacağız. Bize kitap desteğinde bulunanlara çok teşekkür ediyorum” dedi
Kaynak: İHA