Sıfır İşgaliye Uygulaması Memnuniyetle Karşılandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi üyeleri 1 Ocak itibariyle başlatılan kaldırımlarda sıfır işgaliye çalışması nedeniyle Zabıta Dairesi Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sıfır İşgaliye Uygulaması Memnuniyetle Karşılandı
Manisa’da 1 Ocak 2018 itibariyle hayata geçen kaldırımlarda sıfır işgaliye uygulaması, vatandaşı memnun etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi de, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığını ziyaret ederek, zabıta ekiplerine uygulama nedeniyle teşekkür etti. Kaldırımlarda sıfır işgaliye uygulamasının başarıyla sürdürüldüğünü belirten Kent Konseyi Başkanı Bekir Dağıstanlı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’e ve Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra’ya çiçek ve tatlı ikramında bulundu. Dağıstanlı, yapılan çalışma ile kaldırımların daha rahat ve yürünebilir bir hale geldiğini belirtirken, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ise çalışmanın, anket sonucuna göre vatandaşların kararı doğrultusunda uygulandığını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin her zaman için vatandaşları merkezine alan çalışmalar yürüttüğünü belirten Genç, Büyükşehir Belediyesi olarak Başkan Cengiz Ergün öncülüğünde hizmetlerinin devam edeceğini söyledi.

Kaynak: İHA