Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Çiftlik İlçesinde Vatandaşlarla Buluştu

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Çiftlik Merkez ile ilçeye bağlı Divarlı ve Azatlı Kasabalarında incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Çiftlik İlçesinde Vatandaşlarla Buluştu
İl Jandarma komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili Kurum Müdürlerinden oluşan heyet birlikteliğinde gerçekleştirdiği ziyarette Vali Yılmaz Şimşek’i Çiftlik Kaymakamı Çağlar Partal, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle ve köy muhtarları ile vatandaşlar karşıladı.

Çiftlik Belediyesi ziyaretinde İlçenin genel durumu hakkında Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel’den bilgi alan Şimşek, burada gerçekleştirdiği toplantıda ilçe mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Muhtarlardan kendilerine Vatandaşlarca iletilen sorun görüş ve talepleri dinleyen Şimşek daha sonra ilçe merkezinde bulunan Mustafa Kemal Ortaokulunda incelemelerde bulunarak öğrencilerle bir araya geldi.

İlçe Merkezindeki ziyaret ve incelemelerinin ardından Divarlı ve Azatlı Kasabalarını ziyaret eden Şimşek, muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Kurum Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantılarda Halkın istek ve taleplerinin yanı sıra, önerilerinin de değerlendirileceğine dikkat çeken Yılmaz Şimşek, "Yapılan hizmetlerde oluşacak aksamalar ve bunları dışarıdan gören vatandaşlarımızın değerlendirmeleri, o eksiğin telafi edilmesi anlamında büyük önem taşımaktadır” dedi.

Vatandaşların huzurunu, güvenliğini, refah seviyesini, yaşam standartlarının iyileştirilmesini, önemsediklerini belirten Şimşek, Devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunun altını çizerek toplantıların devam edeceği vurgusunu yaptı.

Tarım, eğitim, sağlık, ulaşım, güvenlik, içme ve sulama suyu gibi konu başlıklarının yer aldığı toplantılar sonunda Vali Şimşek, dile getirilen sorunlarının çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.
Kaynak: İHA