Kızılcahamam 'Soğuğun Adı Sarıkamış' Sunumu İle Üçüncü Oldu

Ankara Valiliğinin düzenlemiş olduğu "Hazin Beyaz Sarıkamış" adlı liseler arası sunum hazırlama yarışmasına katılan Kızılcahamam Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Ali Muhammed Çelebi "Soğuğun Adı Sarıkamış" isimli sunumu ile il üçüncüsü oldu.

Kızılcahamam 'Soğuğun Adı Sarıkamış' Sunumu İle Üçüncü Oldu
Kızılcahamam Anadolu İmam Hatip lisesinden yine başarılı bir projeye imza attı. Geçtiğimiz yıl sunum yarışmasının birinciliğinin ardından, Ankara Valiliğinin düzenlemiş olduğu "Hazin Beyaz Sarıkamış" adlı liseler arası sunum hazırlama yarışmasına katılan, Kızılcahamam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ali Muhammed Çelebi, "Soğuğun Adı Sarıkamış" isimli sunumu ile Ankara il üçüncüsü olarak ilçemizi temsil etti. Programa Ankara Milletvekileri Aydın Ünal, Emrullah İşler , Ahmet Gündoğdu, Ankara il Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı ve çok sayıda davetlinin katılımı ile MEB şura salonu gerçekleştirildi.

Kızılcahamam Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Ali Muhammed Çelebi, öğretmeni Muharrem Solmaz’a ve okul müdürü Ahmet Bakır’a ödüllerini Ankara Milletvekili Aydın Ünal verdi.
Kaynak: İHA