Hilal Masa Çözüm Merkezi'nden 7 Gün 24 Saat Hizmet

Aliağa Belediyesi bünyesinde ‘Şikayetlerinizi bize, memnuniyetinizi dostlarınıza...’ sloganı ile hareket eden Hilal Masa, üç ayda 3 bin 980 vatandaşın talebine cevap verdi.

Hilal Masa Çözüm Merkezi'nden 7 Gün 24 Saat Hizmet
Aliağa Belediyesi, bünyesinde hizmet veren Hilal Masa, vatandaşın sorunlarıyla yakından ilgileniyor, gelen başvuruları bilgisayar ortamında kayıt altına alarak acil çözüm için ilgili birimlere iletiyor. Hilal Masa 365 gün 7/24 esasına göre hizmet veriyor. Belediye merkez binası giriş katında 10 kişilik ekiple hizmetlerini sürdüren Hilal Masa, 3 bin 980 vatandaşın talebine cevap verirken bunların 3 bin 843’ünü sonuçlandırdı. 137’sinde ise süreç devam ediyor.

Hilal Masa’ya şikayet ya da taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar ALO 153 veya 0530 277 22 22 numaralı whatsapp hattından da başvurularını gerçekleştirebiliyor. Hilal Masa, devletin tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra vatandaşa perakende hizmet veren GDZ Elektrik, İZSU, Telekom, İzmirgaz gibi kurumlar arasında da iletişim sağlayarak vatandaşın belediye sorumluluğu dışında bulunan sorunlarına da çözüm için aracılık yapıyor.

Vatandaşın acil sorunlarının çözümünde tüm müdürlüklerce oluşturulmuş Acil Hizmet Mobil Ekibi de Hilal Masa’ya destek veriyor. Hilal Masa, Yeni Şakran, Helvacı ve Yeni Mahalle hizmet birimiyle de eş zamanlı çalışıyor.
Kaynak: İHA