Havza Belediye Meclisi Toplandı

Havza Belediye Meclisi 2018 yılının ilk olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Havza Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı Murat İkiz, tüm Havzalıların ve meclis üyelerinin 2018 yılını tebrik ederek, yeni yılın sağlık, huzur ve esenlik getirmesini temenni etti.

İkiz, 2017 yılında yaşanan gelişmelerin sonuçlarının 2018 yılında görüleceğini belirterek, şunları söyledi:

"2018 Havza'nın yılı olacak. Termal Fizik Tedavi Hastanemiz hizmete giriyor. Doğal gaz çalışmaları ise sona erecek. En önemlisi ise Havza Organize Sanayi Bölgemize gelecek olan yatırımcılar. 2017 yılında başlattığımız yerli otomobil üretiminin Havza'mıza kazandırılması konusunda başladığımız ve yürüttüğümüz çalışmalarda inşallah Havza kazanan yerde olacak. Karadeniz ve Samsun'un en büyük organize sanayi bölgesi olan Havza OSB bu iş için en önemli aday. Eğer yerli otomobil Karadeniz'de üretilecek ise Havza'da üretilecek. On bin dekarlık alanı ile Karadeniz'de tek uygun alan bizde."

Havza'nın 2018 yılında yatırımcıların göz bebeği olacağını ifade eden İkiz, "Avrupa'dan termal sağlık hizmetleri konusunda ilçemizde yatırım yapmak isteyen şirketler var. İnşallah Havza 2018 yılında termal ve sağlık turizmi ile sanayi alanında yapılacak yatırımlar ile bölgenin parlayan yıldızı ve cazibe noktası olacak. 2018 yılının ilçemiz, Samsun'umuza, ülkemize ve halkımıza hayırlar getirmesini Cenabı Mevla'm dan dilerim." dedi.

Toplantıda, 10 gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

Daha sonra Denetim Komisyonu üyeliğine, Hamza Akkurt, Mahmut Gümüştekin ve Necmiye Dilek seçildi.

Kaynak: AA