Günyüzü Belediyesinde Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı

Günyüzü Belediyesi ile Bem-Bir-Sen ve arasında 2018 yılı için sosyal denge tazminatı sözleşmesi yenilenerek imzalandı.

Günyüzü Belediyesinde Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı
İmza törenine Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Seyfettin Kazanç, Günyüzü Belediye Başkanı Mehmet Remzi Arayıt, Bem-Bir-Sen Günyüzü Belediyesi Temsilcisi Ahmet Yavuz Helvacı katıldı.

Şube Başkanı Seyfettin Kazanç yaptığı açıklamada Günyüzü Belediyesinde çalışan memurların maaşlarına, atılan imzayla 2018 yılında katkı sağlandığını, sözleşmenin esas amacının çalışan memurların performanslarını yükseltmek olduğunu vurgulayarak, sözleşme ile memurların ek ödeme alacağını, bunun karşılığında da daha özverili çalışacağını ifade etti.

Günyüzü Belediye Başkanı Remzi Arayıt ise her bir çalışan memurunun kendisi için özel ve değerli olduğunu ifade ederek, sözleşmenin çalışanlara hayırlı olmasını diledi.

Bem-Bir-Sen Günyüzü Belediyesi Temsilcisi Ahmet Yavuz Helvacı ise, "Belediyede çalışan memurlar adına, memurlarımız için bu sosyal denge tazminatı sözleşmesi hayırlı olsun diyerek, Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Seyfettin Kazanç ve Yönetim Kuruluna, Belediye Başkanımız Remzi Arayıt’ a göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA