Gebze Kültür Merkezi'nde Engin Noyan İle Kur'an Sohbeti

Gebze Belediyesi Ocak ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında M. Engin Noyan ‘Kur’an-ı Yaşamak’ konulu sohbet programıyla Gebzeliler ile bir araya geldi.

Gebze Kültür Merkezi'nde Engin Noyan İle Kur'an Sohbeti
15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan kültür merkezi salonunda gerçekleşen sohbet programında Noyan Gebzelilerle Kur’an-ı anlamak ve yaşamak noktasında güzel bir sohbet gerçekleştirdi. Programa TÜGVA Gebze Şubesi ve Gebze Belediyesi iş birliğinde düzenlenen programa AK Parti Gebze İlçe eski Başkanı Hasan Soba, TÜGVA Gebze İlçe Başkanı H. İbrahim Dede ve çok sayıda Gebzeli katıldı.

Program açılışında TÜGVA Gebze Şube Başkanı Dede kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Dede konuşmasında TÜGVA’nın faaliyetleri hakkında salonu dolduran Gebzelilere bilgi verdi. Kur’an tilaveti ile başlayan programda Noyan Kur’an-ı hayata katmanın ve onun çizdiği yolda yaşamanın çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Gebze kültür-sanat etkinlikleri ‘Kuşbaz Müzikali’ çocuk tiyatrosu ile devam edecek. 10 Ocak Çarşamba günü saat 12:00 ve 14:00’da iki seans sahnelenecek olan çocuk tiyatrosuna tüm Gebzeliler davetli.
Kaynak: İHA