BEÜ, Kandilli Meslek Lisesi'nde Tanıtıldı

Bülent Ecevit Üniversitesi, Kandilli Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde tanıtıldı.

BEÜ, Kandilli Meslek Lisesi'nde Tanıtıldı
BEÜ Öğrenci Konseyi Başkanı ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü son sınıf öğrencisi Göktuğ Karagöz ile Öğrenci Konseyi Denetleme Kurulu Üyesi ve Ahmet Erdoğan Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı 2.sınıf öğrencisi Ayşenur Akyüz, Kdz. Ereğli Kandilli Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerine üniversiteyi tanıttılar.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Kayhan Kafalı’nın sorumluluğunda gerçekleşen, “Üniversiteyi Üniversitelilerden Dinle” isimli tanıtım etkinliğinde, öğrencilere Üniversitemiz akademik birimleri, sosyal tesisleri, bilimsel, kültürel ve sanatsal faaliyetler, öğrencilerimizin yaşam alanları gibi konularda bilgiler aktarıldı. Soru-cevap şeklinde ilerleyen tanıtım etkinliğinde Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerine tanıtım sonrası “Tanıtım Faaliyeti Memnuniyet Anketi” yapıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım etkinliği, Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi yönetimi tarafından Üniversitemiz öğrencilerine çiçek takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Kaynak: İHA