Başkan Kutlu Oturakçı Pazarı Esnafıyla Bir Araya Geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, sabahın erken saatinde Oturakçı Pazarı esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Kutlu Oturakçı Pazarı Esnafıyla Bir Araya Geldi
Her fırsatta halkla iç içe olmaya büyük önem gösteren Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, gün içerisinde yoğun mesai dışında kalan zamanları halk içerisinde geçirmeye devam ediyor. Önceki gün sabahın erken saatlerinde tarihi Oturakçı Pazarını ziyaret eden Başkan Kutlu, pazardaki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Tütün satıcılarının sorunlarını dinleyen Başkan Kutlu, Adıyaman’ın can damarı olan tütün üreticilerine bereketli günler diledi. Esnaf ziyaretinde Adıyaman’ı her alanda kalkındırıp, geliştirmek için var güçleriyle çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Kutlu, Adıyaman’da büyük bir değişimin başladığını ve bu değişimi el birliğiyle gerçekleştirip, Adıyaman’ı hak ettiği noktalara ulaştıracaklarını dile getirdi.

Başkan Kutlu’nun halkla sürekli iç içe olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Oturakçı Pazarı esnafı ise bu duyarlılığından dolayı Başkan Kutlu’ya teşekkür etti.
Kaynak: İHA