Acil Tıp Teknisyenleri Bowling İle Stres Attı

Şanlıurfa’da görev yapan acil tıp teknisyenleri, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinin düzenlediği bowling turnuvasında stres attılar.

Acil Tıp Teknisyenleri Bowling İle Stres Attı
Moda, lezzet ve eğlencenin adresi Şanlıurfa Piazza AVM’nin ev sahipliğinde düzenlenen bowling turnuvasında buluşan acil tıp teknisyenleri, labutları devirmek için kıyasıya mücadele verdi. Turnuva, takımlar halinde yarışan acil tıp teknisyenlerinin birbirinden çekişmeli karşılaşmalarına sahne oldu. Acil tıp teknisyenleri, yoğun rekabetin yaşandığı etkinlikte stres atma fırsatı yakaladılar. Heyecanın zirve yaptığı turnuvanın sonunda, kaybeden takımlar kazanan arkadaşlarını kutlayıp, mutluluklarına ortak oldular. Centilmence mücadele edilen turnuva, kazanan takıma galibiyet kupası ve çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından sona erdi.

Acil tıp teknisyenlerinin yoğun iş temposundan ve stresten uzak keyifli zaman geçirmeleri için düzenlenen turnuvada gönüllerince eğlenme ve moral depolama imkanı bulan teknisyenler, AVM yöneticilerine örnek ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA