Sultan Center Yenileniyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,yıllardır atıl bir halde duran Sultan Center’ın yenilenerek modern bir çarşıya dönüştürüleceği müjdesini verdi.

Sultan Center Yenileniyor
Eyüpsultan’da atıl olarak bulunan Sultan Center’ın yenilenmesi için çalışmalara başlanıyor. İhalesi yapılan çarşı inşaatına yakında başlanacağını belirten Başkan Aydın şunları söyledi; “İlçemizin vizyon projelerinden biri olacak Sultan Center, Eyüpsultan’ı ziyarete geleceklerin de ilgisini çekecek mağazaları, kafeleri, restoranları, marketleri, turistik butikleri, yediden yetmişe herkese hitap edecek alışveriş noktalarıyla dikkat çekecek”

Projenin aynı zamanda ilçedeki istihdamın gelişmesine de katkıda bulunacağını kaydeden Başkan Remzi Aydın şöyle devam etti;

“ESTAM projemizle, Eyüpsultan tarihi merkezi, tarihi dokuyu koruyarak yepyeni bir siluete kavuşturacağız.

ESTAM uzun soluklu ve çok önemli bir proje. Büyükşehir Belediyemizle birlikte uygulama çalışmalarına başladık. İlçemizin merkezinde yıllardır atıl bir vaziyette duran Sultan Center’ın da ihalesi yapıldı.

Yakında inşaata başlanacak bu merkez de modern görünümlü muhteşem bir çarşı haline getirilecek. Eyüp merkezde yapılacak bu alışveriş merkezi, hem ilçe sakinlerinin, hem de Eyüp Sultan’ı ziyarete gelenlerin buluşma noktası olacak. Eyüpsultan’ın vizyonunu genişletecek yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.”
Kaynak: İHA