Niğde Şoförler Odasının Yeni Başkanı Kızıltan Oldu

Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimleri yapıldı, seçimler sonucunda yeni başkan Halil İbrahim Kızıltan oldu.

Niğde Şoförler Odasının Yeni Başkanı Kızıltan Oldu
Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunda Mevcut başkan Sadullah Çarboğa ve Halil İbrahim Kızıltan’ın aday olarak yarıştığı seçimler sonucunda 497 oy alan Halil İbrahim Kızıltan Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni başkanı oldu. Sadullah Çarboğa 489 oy alırken, 13 oy ise geçersiz sayıldı.

Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan genel kurulu Nar Sosyal tesislerinde yapıldı. NESOB Başkanı Erdoğan Aykin’in Divan Başkanlığını yaptığı genel kurul öncesi, adaylar Halil İbrahim Kızıltan ve Sadullah Çarboğa birer selamlama konuşması yaptılar.

Katılımın oldukça yoğun olduğu genel kurulda oy verme işlemine geçildi. Genel kurulda oy verme işlemi saat 17.00’ye kadar devam etti. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından oy sayım işlemine geçildi. Yapılan oy sayımı sonucunda 497 delegenin oyununu alan Halil İbrahim Kızıltan Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni başkanı olurken, Sadullah Çarboğa ise 489 oy aldı. Genel kurulda kullanılan oylardan 13’ü geçersiz sayıldı.

Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen Halil İbrahim Kızıltan, genel kurul sonunda bir teşekkür konuşması yaptı, Başkan Kızıltan, “Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak, hiç kimseyi ayırt etmeden birlik ve beraberlik içerisinde şoför esnaflarımıza hizmet edeceğiz. Burada üyelerimize şahsıma göstermiş oldukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum. 24 saat gece gündüz demeden sizlerin hizmetinde olacağız, sizlerin sıkıntıları bizim sıkıntımız olacak, sorunların çözümü ve yeni hizmetler için çalışmaya devam edeceğiz. Herkese çok teşekkür ediyorum, yapılan seçimlerin şoförler esnafımıza Niğde’mize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni yönetimi Halil İbrahim Kızıltan başkanlığında şu isimlerden oluştu; Barış Erol, Osman Dokuz, Sinan Aydın, Metin Ulupınar, Salih Tok, Ümit Güneş, Bünyamin İncedere, Kenan Avcı.
Kaynak: İHA