Nazım Hikmet Fuar Merkezi Hizmete Girdi

Konyaaltı Belediyesi tarafından hizmete açılan Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi, sinema ve tiyatronun usta isimlerinden Erdal Beşikçioğlu'nu ağırladı.

Konyaaltı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Bir Delinin Hatıra Defteri" isimli tiyatro oyunu için Antalya'ya gelen sinema ve tiyatro sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, ilk olarak Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'ni ziyaret etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından karşılanan Erdal Beşikçioğlu, fuar merkezinin son derece modern ve teknolojik alt yapısıyla göz doldurduğunu belirtti.

Beşikçioğlu, bir tiyatro oyuncusu olarak özellikle ses akustiği dikkate alınarak inşa edilen amfi salonundan çok etkilendiğini kaydetti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek de Erdal Beşikçioğlu'na ziyareti için teşekkür etti. 3 bin 500 kişi kapasiteli kongre merkezini 9 ay gibi bir sürede tamamlayıp hizmete açtıklarını belirten Böcek, şunları kaydetti:

"Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezimiz bünyesinde 150'şer kişilik 3 eğitim ve seminer salonu, 600 kişilik amfi salonu, 400 metrekare açık sergi alanı, fuaye alanı ve 4 ayrı çok amaçlı dükkan bulunuyor. Salonların akustik ses özellikleri itibarıyla tiyatro ve konserlerimiz çok daha keyifli hale geldi."

Kaynak: AA