Kepezliler Doğayla Kucaklaşıyor

Kepez Belediyesi’nin ‘7 den 70 e Doğa Yürüyüşleri’, 2018 yılında da doğaseverleri yeni rotaları keşfetmeye davet ediyor.

Kepezliler Doğayla Kucaklaşıyor
Kepez Belediyesi’nin yürüyüşleri, 2018 yılında da yeni rotaları keşfederek devam ediyor.

İlk rota Akkoç Köyü

Ücretsiz olarak sunulan sağlık ve spor hizmetlerinden biri olan doğa yürüyüşleri, 2017 yılında Perge Antik Kenti ile başlamış, Cebel Ovası’nda yılı sonlandırılmıştı. Doğa yürüyüşleri 2018’in ilk ayında Karakuyu Akkoç Köyü ile kaldığı yerden devam ediyor. Farklı yaş ve meslek gruplarından vatandaşlarla yaklaşık 4 bin kişiye ulaşan 7’den 70’e Doğa Yürüyüşü grubu, en özel rotalara doğru yürümeye devam ediyor.

Doğayı keşfediyorlar

Ulaşım ve rehberlik hizmetlerinin Kepez Belediyesi tarafından ücretsiz sunulduğu hizmette, farklı sosyal gruplardan Kepezli vatandaşlar, deneyimli rehberler eşliğinde doğayı keşfediyor. Akdeniz’in en özel coğrafyalarında yürüyüş yaparak günlük hayatın koşturmacasından uzaklaşan katılımcılar, sezon boyunca ormanda ve deniz kenarlarında yeni rotalar keşfetmeye devam edecek. Kepez Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne başvuran her vatandaş bu etkinliğe katılabiliyor. 13 Ocak (Cumartesi) günü yapılacak 7’den 70’e Doğa Yürüyüşü etkinliği doğa severleri bekliyor.
Kaynak: İHA