Kaman'da Doğalgaz Dağıtımı 3 Yıl Sürecek

Kaman İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, ilçe genelinde doğalgazın dağıtımının 3 yıl süreceğini söyledi.

Kaman'da Doğalgaz Dağıtımı 3 Yıl Sürecek
Başkan Yardımcısı Eftal, Yenimahalle ve Ziyarettepe Mahallelerinin tamamına doğalgazın ulaştığını fakat abone sayısının az olmasından kaynaklı vanaların açılmadığını belirtti.

Avşar açıklamasında, “Diğer mahallelerimize de doğalgaz vermeye devam ediyoruz. Abone sayısının azlığı ve doğalgaz tesisatı yapılandırmasından dolayı vanaları açmadık. Doğalgazın Kaman İlçesi geneline dağılımı 3 yıl sürecek. Yollardaki bozukluklar ve hava şartları nedeniyle çalımalar yapılamamakta Yaşanılan bu tür teknik sorunlar nedeniyle ilçe halkından anlayış bekliyoruz” dedi.

Öte yandan yapımı tamamlanmak üzere olan Belediye binası ve Pazar yeri hakkında açıklamada bulunan Avşar, “Allah nasip ederse belediye binası Mart ayında hizmete yeni yerinde açılacak. Belediye binasının yüzde 95’lik bölümü tamamlandı. Kaman İlçesinde ilçe halkına belediye olarak daha kaliteli ve kapsamlı hizmet sunmak adına çalışmalarımız devam ediyor. Binada; ilk iki kat ticari alan, üçüncü kat belediye, üst katta ise 540 kişinin aynı anda bulunabileceği çok amaçlı salon olacak” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA