İş Adamlarından Güvenlik Güçlerine Teşekkür

MUTSO Başkanı Karakuş:'Güvenlik bizim gibi turizmle beslenen bir il için son derece önemli. Güvenlikte yaşanan en ufak bir aksaklık, hem gelecek olan turistleri engelliyor hem de dolaylı olarak ilimiz ekonomisini ciddi bir hasara uğratıyor'

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, kentte yürütülen başarılı çalışmaları nedeniyle emniyet ve jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Muğla'da bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Karakuş, 2017 yılı turizm sezonunun güvenlik içinde geçtiğini söyledi.

Muğla’ya sızmaya çalışan terör örgütlerine karşı kentte başarılı operasyonlar yürütüldüğünü belirten Karakuş, “Teröristlere yerinde ve zamanında yapılan müdahaleler sonucu herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadık. Güvenlik bizim gibi turizmle beslenen bir il için son derece önemli. Güvenlikte yaşanan en ufak bir aksaklık, hem gelecek olan turistleri engelliyor, hem de dolaylı olarak ilimiz ekonomisini ciddi bir hasara uğratıyor. Ticaretin gelişmesi ve ekonominin zarara uğramaması için öncelikle güvenli bir ortam gerekiyor." dedi.

Güvenliğin olmadığı yerde ticaret, ticaretin olmadığı yerde zenginleşmenin mümkün olmadığını vurgulayan Karakuş, polis ve jandarma ekiplerine kentte yürüttüğü başarılı çalışmalar için teşekkür etti.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ve Muğla iş dünyası olarak her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduklarına işaret eden Karakuş, "Güvenlik güçlerimize 2018 yılında uyuşturucu ile mücadele konusunda yoğunlaşacak olan çalışmalar için şimdiden başarılar diliyoruz." diye konuştu.

Muğla Valisi Esengül Civelek ise kentteki duyarlılık, iş birliği ve gönül birliğiyle, Muğla’ya layık olduğu en iyi hizmeti verebilmek amacıyla her türlü çalışmanın yapıldığını söyledi.

2018 yılının Muğla’da uyuşturucu ile mücadele yılı olacağını vurgulayan Civelek, “Muğla’mız huzur dolu bir kent olmasına rağmen, tehdit olarak gördüğümüz bu konuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeryüzü cenneti olan Muğla’mızın imajına herhangi bir gölge düşmemesi adına çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Konuşmaların ardından MUTSO Başkanı Karakuş, Vali Civelek, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel’e tablo hediye etti.

Kaynak: AA