Efeler Kent Konseyi 2. Genel Kurulu Yapıldı

Efeler Kent Konseyi İkinci Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Efeler Kent Konseyi 2. Genel Kurulu Yapıldı
Efeler Belediyesi Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve ev sahipliğini Kent Konseyi Başkanı Dr. Tuncay Erdemir’in yaptığı genel kurula Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Nazilli Kent Konseyi Başkanı Bülent Burmaoğlu, Söke Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Ceylan, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ve STK temsilcileri katıldı.

Divan Başkanlığını Mali Müşavir Fettah Açan’ın yaptığı genel kurulda konuşan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kent Konseyi’nin çalışmalarını değerlendirerek, yapılan çalışmaların Efeler ilçesi için gurur verici olduğunu söyledi.



Efeler Belediyesi’ne yönelik Efeler ilçesinde yaşayan vatandaşların memnuniyet ve güven oranını gösteren anket sonucunu paylaşan Başkan Özakcan, kamuoyunun Efeler Belediyesi’ne yönelik memnuniyet ve güven endeksinde anket sonucunun yüzde 78’lerde çıktığını ifade etti.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan şöyle konuştu:

“Daha önce bir şirkete yaptırmış olduğum ankette seçim sonuçlarını virgülden sonraki rakamına kadar aynen doğru çıkmıştı. Aynı şirkete iki ay önce yaptırdığım anket sonucunda kamuoyunda Efeler Belediyesi’ne yönelik memnuniyet ve güven endeksiyle alakalı anket sonucu yüzde 78’lerde çıktığını gördük. Bu da tüm belediye çalışanlarının, kent konseyinin, hepimizin, hepinizin başarısı. Herkese çok teşekkür ediyorum”

Çıtanın yükselmesini dileyen Özakcan, sözlerine şöyle devam etti: “Kentimize, Efeler İlçemize önerileriyle katkı sağlayan, ışık tutan örnek bir çalışma yapısını gördük. Bundan böyle belediye olarak da sayın başkanımızın talep ve isteklerini dikkate alarak yerine getirmeye çalıştık. Bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceğiz.”

Aydın ilindeki turizm, jeotermal enerji, çevre kirliliği, trafik gibi çevre sorunlarının değerlendirildiği toplantıda, söz konusu sorunlarının çözümüne yönelik öneriler görüşüldü. Kent Konseyi Başkanı Dr. Tuncay Erdemir, kent konseyi çalışmalarına destek veren Başkan Özakcan’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA