DSP Genel Başkanı Aksakal Kırklareli'nde

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, ''Trakya ekonomi politikalarının temelini oluşturan üreticilerimizin, çiftçilerimizin, hayvancılıkla uğraşan köylülerimizin ve hatta sanayi iş kollarında çalışan işçilerimizin bulunduğu, sanayicilerimizin bir arada olduğu önemli bir bölgemizdir.'' dedi.

Aksakal, Lüleburgaz ilçesinde bir otelde düzenlediği basın toplantısında, ülke kalkınmasının köylerden ve köylülerden başlayacağına inandığını belirtti.

DSP olarak cumhurbaşkanlığı seçimine mutlaka katılacaklarını ifade eden Aksakal, ülkenin refah seviyesini yükseltmek istediklerini söyledi.

Seçimlerde herkesten destek beklediklerini aktaran Aksakal, ''Trakya ekonomi politikalarının temelini oluşturan üreticilerimizin, çiftçilerimizin, hayvancılıkla uğraşan köylülerimizin ve hatta sanayi iş kollarında çalışan işçilerimizin bulunduğu, sanayicilerimizin bir arada olduğu önemli bir bölgemizdir.

Kalkınmanın köylerden ve köylüden başlayacağına inanan ve bu doğrultuda çalışan DSP, geçmişte de en büyük desteği Trakyalı yurttaşlarımızdan almıştır. Önümüzdeki dönemde yine aynı desteği alacağımıza inanıyor ve güveniyorum.'' diye konuştu.

Kaynak: AA