Başkan Karaosmanoğlu'ndan Trafo Merkezine Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de faaliyetlerini sürdüren bir trafo fabrikasını ziyaret ederek işçilerle birlikte öğle yemeği yedi.

Başkan Karaosmanoğlu'ndan Trafo Merkezine Ziyaret
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sanayi kuruluşlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor. Karaosmanoğlu son olarak Gebze’de faaliyetlerini sürdüren bir trafo fabrikasını ziyaret ederek işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Fabrika sahibi İsmail Araç’tan üretim hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin sanayi başkenti ünvanını hak ettiğini bir kez daha ispatlayan bu tesisi ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Türkiye’miz 15 yıldır ekonomi alanında alışılmış kalıpları kırarak ve yeni politikalar üreterek büyüyor” dedi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da yer aldığı ziyarette, üretim alanını gezen ve çalışanlarla sohbet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin tamamen milli projelerinin başarıları karşısında ahkâm kesenler bugün bir zamanlar 70 sente muhtaç denilen ülkemizin yaşadığı gelişmeyi kıskançlık içerisinde seyretmekteler. 15 yıl içinde IMF’den nasıl kurtulduğunu ve hatta artık IMF’ye borç para verir hale geldiğini anlamaya çalışıyorlar. Sanayi üretiminin yaklaşık yüzde 13’ünü gerçekleştiren Kocaeli’miz, alternatif pazarları da iyi kullanarak 2023 hedefine emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin en büyük sanayi ve teknoloji kozlarından birisidir” diye konuştu.

Ziyaret, farika işçileri ile yenilen öğle yemeğinin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA