Ataşehir'deki Gecekondu Yangını

Ataşehir Belediyesi'nce yenilenen gecekondu, Soysuzlar ailesine teslim edildi.

Ataşehir'deki Gecekondu Yangını
Ataşehir'de geçen yıl aralık ayında çıkan yangında hasar gören gecekondu, yenilenerek burada yaşayan aileye teslim edildi.

İnönü Mahallesi Hülyalı Sokak'taki gecekonduda çıkan yangının ardından Ataşehir Belediyesi harekete geçti.

Ataşehir Belediyesi, gecekondunun çatısını onarıp boyasını yaparak yenilenen eşyalarla evi 4 çocuklu Soysuzlar ailesine teslim etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, yangın sonucu ailenin mağdur olduğunu belirterek, "Bizim de belediye olarak görevimiz bu aileye yardımcı olmaktı. Biz evi yenileyip, eşyalarını alarak üzerimize düşeni yaptık. Ailenin ihtiyaçlarını karşıladık. Umarım bundan sonra böyle olaylar yaşanmaz." diye konuştu.

Bu arada Nafiye Soysuzlar'ın eşi Gökhan Soysuzlar için iş talebinde bulunması üzerine Der, konuyla ilgileneceklerini söyledi.

Kendilerine yardım edenlere teşekkür eden Nafiye Soysuzlar, "Çocuğum Emir sağlığına kavuştu. Olay sırasında ben bakkaldaydım. Eve gelince bu durumla karşılaştım." dedi.

Gökhan Soysuzlar da çiçek satarak geçimlerini sağladığını dile getirerek, "Allah, Emir'i bize bağışladı. Evim eskisinden daha güzel oldu. Herkesten Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

Yangın esnasında itfaiyecilerin kurtardığı ve daha sonra kaldırıldığı hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olan 7 yaşındaki Emir Soysuzlar da "Cumhurbaşkanımız Tayyip dedemi görmek istiyorum." dedi.
Kaynak: AA